Politik

BLOG: Nej til FN’s migrationspagt

BLOG: Året 2018 risikerer at blive et skæbneår for Danmark.

Dagene den 10.-11. december 2018 bliver skæbnedage for Danmark. Der har den danske regering – med Lars Løkke Rasmussen og Inger Støjberg i spidsen – nemlig i sinde at tage til Marrakesh i Marokko for at underskrive FN’s nye migrationspagt. Ligesom den danske regering underskrev Marrakesh-erklæringen i maj 2018, uden den danske befolkning hørte meget om det i medierne og fra politikerne selv.

Året 2018 risikerer at blive et skæbneår for Danmark. Den største fejltagelse i dansk udlændingepolitik siden vedtagelsen af Udlændingeloven af 1983, og da politikerne i efteråret 2015 sad på hænderne, da migranter i hobevis gik på vores motorveje – direkte ind i vores skoler, daginstitutioner og boligområder. Politikerne har desværre ikke modet og viljen til et opgør. Det har gjort Danmark mindre frit og trygt.

USA, Tjekkiet, Ungarn og Østrig har allerede afvist at underskrive migrationspagten, da den gør op med nationalstaternes suverænitet, fremmer migration og udgør en sikkerhedsrisiko. Polen har også forbehold og skriver formentlig ikke under ved ceremonien. Fremskridtspartiet, der er en del af regeringen i Norge, er også modstander, hvilket tyske borgerlige også er.

Jeg undrer mig over, at de såkaldte borgerlige partier i Danmark er så ellevilde for at skrive under. De argumenterer med, at den ikke er bindende. Men hvorfor så overhovedet skrive under? Jeg er bekymret og trist. Det er dine og mine børn og børnebørn, der bliver de helt store tabere i de danske politikeres hang til at gøre sig populære hos den europæiske magtelite.

Migrationspagten understreger, at de enkelte landes suverænitet skal respekteres, men det gør mig ikke rolig. Som vi har set det så ofte før med FN-konventioner, bliver de i sidste ende brugt som angreb mod nationalstaternes suverænitet, hvilket reelt betyder, at dansk lovgivning ikke står øverst i Danmark.

Jeg håber inderligt, at den danske regering ikke underskriver migrationspagten. Det kan ende med at være landsskadeligt i en grad, vi ikke har set siden Udlændingeloven af 1983 og i 2015 med migranternes indtog. Det skal stoppes. Danmark skal igen være et frit og trygt land, hvor vi selv har ret til at bestemme, hvem vi inviterer indenfor i vores fællesskab.