2017 valg

Kristiansen: Anna Mee vil være politisk historie - hvor mange skrammer får Morten Østergaard?

Mogensen og Kristiansen tror ikke, at Anna Mee Allerslev (R) sidder som borgmester efter kommunalvalget den 21. november.

Den radikale integrations- og beskæftigelses-borgmester Anna Mee Allerslev ligner en færdig kvinde på borgmesterkontoret i København. Så brutal lyder dommen nu fra de politiske kommentatorer Peter Mogensen og Michael Kristiansen:

- Anna Mee Allerslev tror jeg vil være historie politisk - spørgsmålet er, hvor store skrammer giver det her Morten Østergaard og de Radikale, siger politisk kommentator Michael Kristiansen i NEWS-magasinet Tirsdagsanalysen.

- Jeg tror også, at det bliver kolossalt svært for hende at komme igen, lyder analysen fra politisk kommentator Peter Mogensen.

De to kommentatorer vurderer, at sagen om bryllups-receptionen er håndteret utrolig dårligt og at Anna Mee Allerslev (R) har været for længe om at erkende sagens alvor.

Samtidig mener de to kommentatorer, at den radikale leder Morten Østergaard må fortryde, at han på Facebook skrev, at dagbladet BT kunne "rende og hoppe", da avisen i første omgang skrev om sagen:

- Jeg tror ikke bare, at det var en frisk bemærkning. Det var en "dum" bemærkning, lyder analysen i dag fra Michael Kristiansen.

- De er et presset parti, hun er smadret som kandidat og hendes bagland smuldrer, lyder skudsmålet fra Peter Mogensen.