Kan du slå Engell, Langballe og 'dansk politiks svar på Ronaldo'?

16x9
Besserwisserne. Foto: Henrik Ohlsen / TV 2

Besserwisserne: Er du skarpere end kommentatorerne? Quiz med og se, om du er bedre til at analysere dansk politik end Langballe og Engell.

SPØRGESKEAMET ER NU LUKKET FOR DELTAGELSE I KONKURRENCE. TAK FOR DE MANGE BESVARELSER!

Kommer der skattelettelser inden jul? Bliver der udskiftet ministre? Og hvem bliver ny formand for Regionerne efter valget den 21. november?

Efterårssæsonen i dansk politik er fyldt med interessante politiske spørgsmål. Men har du et bedre politisk boldøje end Anders Langballe, Hans Engell, Søs Marie Serup og de andre kendte kommentatorer?

Vi har stillet de kendte politiske analytikere 16 spørgsmål om dansk politik. Du kan også prøve kræfter med spørgsmålene nedenfor. Og så følger vi løbende op på spørgsmålene i 'Besserwisserne' på TV2 NEWS, der sendes hver fredag fra klokken 18.20 indtil den 15. december.

De seneste sæsoner har dog vist, at 'Besserwisserne' kan deres kram. I forårssæsonen ramte Altingets politiske kommentator Erik Holstein 13 ud af 15 rigtige.

- Han er dansk politiks svar på Ronaldo, lød rosen fra en mindre træfsikker kommentatorkollega.

I efterårssæsonen 2016 ramte TV2s politiske analytiker Peter Lautrup-Larsen 14 ud af 15 rigtige. Dermed blev han også topscorer i den samlede konkurrence, hvor ingen af de 1200 seere, der havde quizzet med, evnede at overgå ham:

Er du klogere end Besserwisserne?

Deltag i konkurrencen her