Politik

BLOG: Hallo, Mette Frederiksen: Venstre sikrer et Danmark i balance!

BLOG: Mette Frederiksen har turneret med forkerte oplysninger, skriver Venstres Jakob Ellemann-Jensen.

Jeg kunne ikke undgå at bide mærke i, hvordan socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, den 1. maj turnerede rundt i Jylland og på Fyn med budskabet om, at Lars Løkke Rasmussen kun bekymrer sig om få postnumre nord for København.Påstanden er i bedste fald er forkert eller måske bare politisk drilleri – i værste fald er det direkte løgn.  

Politik har et gran af drilleri. Sådan er det, og det lever jeg med. Men jeg synes simpelthen, at det skal serveres på et sandfærdigt grundlag, men Mette Frederiksens svada var ikke baseret på fakta. Det var decideret historieforfalskning.

Venstre har altid arbejdet for, at Danmark skal være i balance. Ingen landsdele skal gå tabt og efterlades på perronen.

Danmark skal ikke kendetegnes af landsdele, der afvikles og landsdele, der er i udvikling. Det er heldigvis heller ikke det, der sker i dag.

Venstre gik til valg på at sikre et Danmark i balance. Et Danmark, hvor mulighederne for udvikling er til stede alle steder. Og det har vi leveret på.

Der er kommet omkring 65.000 arbejdspladser i hele Danmark – heraf over 30.000 i Jylland og på Fyn. Der er faktisk vækst og fremgang i alle dele af landet!

Vi har lempet planloven, hvilket giver kommunerne landet over bedre udviklingsmuligheder.

Vi har besluttet at udvide E45 mellem Aarhus og Skanderborg, hvilket skal understøtte væksten.

Vi har gennemført en omfattende fødevare- og landbrugspakke, der skal være med til at holde hånden under tusindvis af arbejdspladser og skabe grobund for udvikling af den danske milliardeksport.

Vi har gjort det billigere at optage sommerhuslån, hvilket skal gøre det nemmere for almindelige danske lønmodtagerfamilier at købe sommerhus i det ganske danske land.

Vi har sikret billigere færgebilletter, der sikrer vækst på de danske øer.

Vi har udflyttet omtrent 4.000 statslige arbejdspladser fra Hovedstaden. Heraf er omkring 1.800 af disse i Jylland og knap 2.000 rundt omkring på Sjælland.

Det er bare eksempler på noget af den politik, Venstre har været med til at få vedtaget som regeringsparti, der er med til at understøtte et Danmark i balance.

For vi er enige med Mette Frederiksen i, at Danmark ikke må blive skævvredet. Danmark skal være i balance, og det sikrer Venstre ved at sætte handling bag ordene.

Det kunne Mette Frederiksen og Socialdemokratiet lære noget af, da de eksempelvis flyttede flere statslige arbejdspladser væk fra landdistrikterne end derud. Det er fakta. Det kan Mette Frederiksen ikke lave om, selvom hun febrilsk forsøgte med sin historieforvrængende ageren den 1. maj.