BLOG: Ikke-vestlig indvandring koster hvert år 33 mia – og så taler regeringen om at hæve pensionsalderen?

BLOG: Ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere belaster de offentlige kasser med 33 mia. kr. hvert år.

Den nye analyse fra finansministeriet er virkelig dårligt nyt for det danske velfærdssamfund. Udgifterne til indvandringsområdet er eksploderet og i 2014 – endda FØR den store flygtninge- og migrantstrøm til Europa og Danmark i 2015 – kostede det de offentlige kasser hele 33 milliarder kroner. Det er især personer fra Somalia og Syrien, der bidrager negativt til den danske statskasse.

Forestil dig hvor mange ekstra sygeplejersker, man ville kunne have ansat på vores sygehuse eller hvor mange ekstra hjemmehjælpere, vores ældre kunne nyde gavn af for pengene. Eller politibetjente der kunne skabe tryghed og sikkerhed. 33 milliarder ekstra kroner ville i dén grad lune i ældreplejen, på vores sygehuse, i vores folkeskoler og daginstitutioner.

Analysen bør få alarmklokkerne til at ringe hos flertallet i Folketinget – herunder i regeringskontorerne. Der skal sadles om, hvis det danske velfærdssamfund skal sikres.

Indfør asylstop

Jeg mener, at vi bør gøre to ting. For det første skal vi i praksis indføre et asylstop. Det kan ske ved at forstærke og permanentgøre grænsekontrollen og så bruge grænsekontrollen til at straksafvise asylsøgere, der kommer fra sikre lande - typisk Tyskland. Som det andet skal vi kun hjælpe folk her i Danmark midlertidigt - indtil det tidspunkt, hvor de kan vende tilbage til deres hjemland eller nærområde.

Kriminelle udlænge skal udvises hurtigere

Herudover skal udlændinge, der laver kriminalitet, langt hurtigere udvises. Og vi skal have sikkerhed for, at de reelt også forlader Danmark efter udvisning. Dette er nemlig både et økonomisk spørgsmål, men det handler også om danskernes sikkerhed og tryghed. Det har vi netop set på den mest triste måde fra Stockholm.

Så der er nok at gøre. Og det håber jeg også, regeringen er klar over. Her taler man om, at økonomien er under pres og skal fremtidssikres med reformer såsom at hæve pensionsalderen.

Tilbage i januar måned luftede statsminister Lars Løkke Rasmussen da også på et regeringsseminar på Fyn ønsket om at hæve pensionsalderen med følgende argument: ”Vi vil gøre det helt klart, hvor mange penge, vi har som land og som samfund, hvis vi bare lader stå til. Men også hvor mange penge, vi kan få til nye prioriteringer, hvis vi løbende justerer”.

Men i stedet for at hæve pensionsalderen for at få penge til nye prioriteringer, kan regeringen passende i stedet – sammen med Dansk Folkeparti – få ”justeret” og barberet udlændingeudgifterne markant ned. Så kan vi nemlig skaffe de penge, man ellers ønskede at finde ved at hæve pensionsalderen.