Politik

Kommentator om kagebillede: Støjberg har begået et uoverlagt karakter-selvmord

Med sin kage-fejring har Inger Støjberg forringet sine muligheder for en dag at stå i spidsen for Venstre, mener politisk kommentator Jarl Cordua.

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjbergs (V) kage-fejring af 50 udlændinge-stramninger har forringet hendes chancer for at blive frontfigur for Venstre. Det mener politiske kommentator Jarl Cordua:

- Som jeg ser det, så har hun lavet et uoverlagt karakter-selvmord. Nu tror jeg, at man ser hende i et lidt andet lys: Kunne man forestille sig at en Poul Hartling, en Uffe Ellemann-Jensen eller en Anders Fogh Rasmussen (alle tidligere Venstre-formænd, red.) opføre sig på den måde?

- Jeg tror, at der er en midtergruppe som siger, at det her - det er for meget. Det er ikke en formands-kandidat, der laver sådan nogle ting her, siger han i NEWS-magasinet Besserwisserne.

Jarl Cordua har selv en fortid som aktiv i partiet Venstre og har som kommentator tidligere vurderet, at Inger Støjberg kunne træde frem som en mulig formands-kandidat efter statsminister Lars Løkke Rasmussen.

Men nu spørger han i en klumme på Altinget.dk om Støjberg nu diskvalificerede sig som V-formand.