LIVE: Debat om den nye regering i Folketinget

Folketinget mødes mandag til en længere debat oven på dannelsen af VLAK-regeringen.

Mandag tager Folketinget hul på en maratondebat.

Debatten, der forventeligt varer til langt ud på aftenen, kommer efter at statsminister Lars Løkke Rasmussen i sidste uge dannede sin tredje regering, der nu ikke blot omfatter Venstre, men også Liberal Alliance og Dansk Folkeparti. For blot to måneder siden mødtes partierne til åbningsdebat, men nu får de altså muligheden for at krydse klinger i timevis igen.

Emnerne ventes at blive mange forskellige, men mon ikke både ældreområdet, som TV 2 har dækket tæt den seneste tid kommer til at fylde en del.

Partierne taler som altid efter størrelse, hvilket betyder, at Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen lægger for - mens den sidste taler i ordførerrunden bliver Det Konservative Folkepartis politiske ordfører Mette Abildgaard. 

Følg debatten live herover.