Regeringsforhandlinger

Samuelsen til danskerne: Kom med jeres ideer - jeg tager imod med åbent sind

Har du en fantastisk idé til det regeringsgrundlag, der lige nu bliver forhandlet, har du mulighed for at få den med ind til bordet.

I disse dage sidder Anders Samuelsen (LA) og Søren Pape Poulsen (K) og forhandler regeringsgrundlag med statsministeren. Og nu kan du få dine ideer med ind til forhandlingsbordet, skriver Liberal Alliances leder på Facebook.

- Måske er du sygeplejerske, tømrer, lærer eller iværksætter, måske forældre, morfar eller pårørende, måske har du set noget i dit arbejde som frivillig eller hørt om noget i udlandet som vi burde lade os inspirere af. Uanset hvor du er i Danmark og hvad du laver: Det er nu chancen er der. Jeg tager imod med et åbent sind, skriver han på Facebook og opfordrer til, at man enten sender en privat besked eller laver en kommentar i tråden på Facebook.

De tre partier forhandlede til ud på natten onsdag, men Samuelsen er altså allerede i gang igen fra morgenstunden torsdag, hvor opfordringen blev lagt ud. Her takker han også Liberal Alliances bagland for at bakke op om partiets indtræden i regering.

- Der er stor pressebevågenhed på forhandlingerne, og jeg ved, at mange i partiet bliver ringet op af medier på jagt efter en god historie. Jeg bliver glad og stolt over den opbakning, jeg mærker til vores ja tak til at takke ja til at tage ansvar for Danmark, skriver han.

Forhandlinger om rammerne for den nye regering fortsætter i dag torsdag kl. 11 på Marienborg, hvor de tre partiledere samt Brian Mikkelsen (K), Simon Emil Ammitzbøll (KA), Kristian Jensen (V) og Claus Hjort (V) sidder med ved bordet.