Regeringsforhandlinger

Samuelsen bliver drillet: Skal ministerbilen bruges til Uber-kørsel?

Der er godt i gang i vittighederne på Twitter efter nyheden om, at Liberal Alliance slækker på topskattekrav, hvis partiet skal i regering.

Liberal Alliances formand Anders Samuelsen kommer nok til at lægge ryg til en del jokes og skarpe kommentarer i den kommende tid, hvis han ender med at gå i regering med Venstre.

Efter nyheden om en mulig trekløverregering kom ud i morges, har Samuelsen forklaret, at vi nu har en ny situation i dansk politik, og han derfor ikke længere kan garantere, at han vil være ultimativ i sine krav om lettelser i topskatten.

Og den slags kovendinger slipper man altså ikke ustraffet fra på de sociale medier.

Især bliver der lavet sjov med Anders Samuelsen 'stålsatte øjne', som han tidligere har brugt som bevis for, hvor alvorligt man skulle tage hans trussel om at vælte regering, hvis ikke han fik sin vilje.

Flere Twitter-brugere mener, at Anders Samuelsen giver køb på sine principper til gengæld for at komme til at køre ministerbil. 

Statsminister Lars Løkke Rasmussen går heller ikke fri for drillerier fra de politiske modstandere. Hos Socialdemokratiet har man været i arkivet og fundet gammelt skyts frem.

Anders Samuelsen selv har ikke så aktiv på de sociale medier i dag. Men en enkelt kommentar er det da blevet til. Måske et svar til alle drillerierne: