Uffe Ellemann hos McDonalds: Kan man fĂĄ en macchiato?

Uffe Ellemann-Jensen er langt fra på hjemmebane, når Søren Lippert inviterer ham en tur på McDonald's i Lippert - et walk and talkshow.

Og da Uffe Ellemann bliver inviteret på kaffe, må han sande, at man ikke kan få en macchiato på en dansk McDonald's restaurant. Var det så noget med en McFlurry, hamburger eller fritter, spørger Søren Lippert.

Besøget hos McDonald's er nu ikke helt tilfældigt i Lipperts walk and talk show. Uffe Ellemann-Jensen og Søren Lippert diskuterer USA's nye præsident Donald Trump. Og ham har Danmarks tidligeres udenrigsminister ikke meget til overs for.

- Han er uegnet til at være præsident, siger Uffe Ellemann-Jensen.

Troede det var et mareridt

Da Uffe Ellemann-Jensen vågnede på valgdagen, troede han i første omgang, at han stadig drømte.

- Jeg skyndte mig at slĂĄ op pĂĄ telefonen, og sĂĄ kunne jeg se, at det var tæt. SĂĄ der vidste jeg godt, hvad klokken havde slĂĄet. SĂĄ jeg krøb ned under dynen igen, mens jeg tænkte, at det mĂĄtte være en mareridt. Et mareridt.

Uffe Ellemann-Jensen kender udenrigspolitik bedre end de fleste, og han frygter hvad den nye præsident vil gøre ved verdensordenen.

Hør hans dom om Trump i aften pĂĄ TV 2 NEWS, kl. 18.20 og igen 22.27