Politik

Barack Obama støtter Hillary Clinton

USA's præsident Barack Obama støtter nu officielt HIllary Clinton som sin efterfølger.

Præsident Barack Obama glæder sig til at komme ud at føre kampagne for Hillary Clinton som demokraternes bud på en ny præsident i USA.

Det annoncerer han i en video på Hillary Clintons Youtubekanal.

- Jeg ved, hvor hårdt det her job kan være, og det er derfor, jeg ved, at Hillary vil være så god til det. Jeg tror faktisk aldrig, der har været nogen, der er så kvalificeret til jobbet, siger Barack Obama.

- Derfor vil jeg have alle jer, der har været med mig siden begyndelsen på denne utrolige rejse, til at vide, at jeg er med hende. Jeg er tændt, og jeg kan ikke vente med at komme ud og føre kampagne for Hillary, siger han.

Barack Obama roser samtidig Hillary Clintons modkandidat Bernie Sanders for en utrolig kampagne.