Politik

Thulesen Dahl: Vi skal slå igen, og vi skal slå hårdt – og vi skal vinde kampen

Islamistiske parallelsamfund er en trussel mod Danmark, siger DF-formanden, der gentager ønsket om permanent grænsekontrol.

Den muslimske indvandring til Danmark udgør en fare for vores samfund, advarede Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl i sin grundlovstale ved Ørbæk på Fyn.

- Der er en virkelig fare, som vi står over for og som grundloven ikke alene kan sørge for, at vi kan kæmpe os op imod. Det er islamisterne. De formørkede mennesker, som vil sharia, som vil stening, og som går ind for flerkoneri, sagde Kristian Thuelsen Dahl og fortsatte:

- Formørkede mennesker, som for en vis dels vedkommende op til sidste folketingsvalg argumenterede for, at man ikke skulle bruge sin stemmeret. Det var ganske skræmmende, og de, der måske ikke helt havde erkendt hvilke farer, der lurede, de blev måske klogere og fik nok åbnet deres øjne, da de så TV 2-dokumentaren 'Moskeerne bag sløret'. Det var parallelsamfund, der blev afdækket for fuld udblæsning, desværre.

Kristian Thulesen Dahl blæste derefter til kamp mod den ”middelalderlige tænkning”, der ifølge ham er udtryk for ”alt det, vi ikke ønsker os” i Danmark.

- Det skal vi ikke finde os i. Vi skal slå imod det, og vi skal slå hårdt – og vi skal vinde kampen, sagde han og høstede et stort bifald.

- Vi stopper ikke før grænsekontrollen er permanent

Første del af Dansk Folkepartis opskrift er et stop for indvandring – og særligt for indvandring fra den muslimske verden. Siden valget sidste år har Dansk Folkeparti lagt stemmer til i omegnen af 30 stramninger af udlændingereglerne – ”og flere kommer til”, lovede Kristian Thulesen Dahl.

- For at undgå det her morads, skal vi sige stop og sikre en effektivt virkende grænsekontrol. Det er de nationale grænsekontroller, der har virket. Det er ikke EU, sagde han og slog fast:

- Vi stopper ikke, før grænsekontrollen er permanent.

Det andet punkt er ifølge Kristian Thulesen Dahls plan at bekæmpe de parallelsamfund, der allerede er i Danmark. Hele 21 integrationsplaner siden 1999 har ikke formået at gøre det.

- Skulle man så ikke lære af det, at integrationen er mislykket, i stedet for at tænke at med mere af det samme, så går det jo nok. Antallet er jo for stort. 21.200 kom sidste år. Med familiesammenføring bliver det flere, advarede formanden for det største borgerlige parti i Folketinget.

Han opfordrer til at redefinere hvad flygtningepolitik egentlig er.

- Det handler om at hjælpe dem, der er på flugt fra deres hjemland i den midlertidige periode, indtil de kan vende tilbage igen. Danmark skal være kendt for at hjælpe i nød, men der må aldrig være tvivl om at hensigten skal være, at de skal tilbage til deres hjemland. Det er her, de andre partier i Folketinget svigter, sagde han.

- Alternativet er crazy

Så sent som fredag vedtog Folketinget nemlig en trepartsaftale, der mildt sagt er en torn i øjet på Dansk Folkeparti. Bølgerne gik også ganske højt i folketingssalen ved den lejlighed, hvor partiets EU-ordfører Kenneth Kristensen Berth kom med et hårdt angreb på udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V).

Kristian Thulesen Dahl advarede også mod Alternativet og Enhedslisten. Begge partier har lovet, at samtlige udlændingepolitiske stramninger skal rulles tilbage, den dag de måtte få magt som de har agt.

- Jeg ved godt, at når det handler om Alternativet, så kan vi synes, det er lidt sjovt. Sådan i spøg- og skæmt-afdelingen. Men sagen er, at det også er et parti, der siger, at vi sagtens kan tage et sted mellem 10.000 og 50.000 flere asylansøgere. Derfor får jeg egentlig bare løst til at minde Elbæk om noget, han selv har sagt - ”It’s crazy".

Ligesom både statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Socialdemokraternes formand Mette Frederiksen dvælede han også ved den forestående EU-afstemning i Storbritannien – også kendt som Brexit. Den er ”vildt spændende”, sagde han.

- Uanset resultatet er der perspektiver i det. Hvis briterne stemmer ja, får Cameron sit ønske opfyldt. Han får en nødbremse på velfærdsydelser til vandrende arbejdstagere. Han får et opgør med Metoc-dommen, der også undergravede danske familiesammenføringsregler. Stemmer de nej, er det også spændende. Det vil være et chok for EU-systemet, sagde han og kom også med en stikpille til tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt.

- Det er ikke længe siden, der var en, der var european by heart. Men det er lidt ligesom dårligt vejr i går, at man glemmer det hurtigt igen og kommer videre. Lad mig bare sige klart og tydeligt: Hvis briterne er på vej ud og tyrkerne er på vej ind, så ved jeg godt, hvor jeg vil være, sagde Kristian Thulesen Dahl.