Ud med Levakovic!

16x9
Gimi Levakovic skulle være udvist af Danmark. Foto: TV 2 / TV 2

BLOG: De andre partier kan stemme for DF's forslag, hvis de mener det, de siger.

Jeg havde nær fået kaffen galt i halsen, da jeg hørte Højesterets beslutning om, at den storkriminelle Levakovic kan få lov til at blive i Danmark til trods for, at han gentagne gange har begået grov kriminalitet.

Danmark er et totalt inkonsekvent land, hvor vi tager alt for meget hensyn til verdensfjerne menneskerettigheder frem almindelig sund fornuft og danskernes tryghed. Det er simpelthen til at græde over!

Nu bør vi kigge på reglerne, så det i fremtiden bliver langt lettere at udvise kriminelle udlændinge som f.eks. Gimi Levakovic. Dette forslag har Dansk Folkeparti allerede fremsat. Det er blevet behandlet første gang i folketingssalen – og ligger nu til behandling i udvalget.

Nu må det høre op

De andre partier kan – hvis de mener det, de går og siger på Christiansborg – bare stemme for vores forslag.

Jeg genhørte netop nu talerne fra de andre partiers ordførere. Socialdemokraterne mente for eksempel, at deres støtte ville afhænge af vurderingen af forslagets lovlighed i forhold til internationale forpligtelser.

Nu må det simpelthen høre op!

Man kan altså ikke blive ved med at dække sig ind i bag internationale aftaler, når storkriminelle kan udnytte systemet – og gøre Danmark til grin. Det er på tide, at skeen tages i den anden hånd, så kriminelle selvfølgelig kan sendes hjem, hvis de begår kriminalitet.