Skal ”United Tribuns Forever” integreres?

16x9
Billede fra Facebook af "United Tribunes Forever" Foto: Facebook / Facebook

BLOG: Pia Kjærsgaard mener, at vi ikke må glemme banderne, når vi taler om integration.

En ny bande har set dagens lys i Odense-ghettoen Vollsmose. Det drejer sig om den internationale bandegruppering ”United Tribuns Forever”, som på traditionel ”gangzta”-vis allerede er ude at forkynde i offentligheden, at de ”plaffer alle” - og meget mere, som af hensyn til mere sarte læsere ikke skal gengives endnu en gang.

Som om der ikke var bander nok at vælge imellem? Jeg synes ikke, det er mere end få år siden, at banden ”Satudarah” blev introduceret i Danmark? Og så har vi ellers ”Loyal to Familia”, ”Black Army”, ”Black Cobra”, og hvad de nu ellers hedder alle sammen. Er Danmark et særligt smørhul for internationale forbryderbander?

Mange tænker nok, at én bande fra eller til ikke spiller den store rolle. Men hvorfor tillader man overhovedet disse bander at udvikle sig i vores land? I årevis har vi talt om at gribe ind, men der er aldrig sket det store, og i dag ønsker hverken politi, brandvæsen, ambulancer eller for den sags skyld hjemmehjælpere at begive sig ind i ghettoernes dyste parallelsamfund uden forstærkning af en mindre hær.

Valg mellem at blive bandemedlem eller følge råd fra imamer

Det er forstemmende og nedtrykkende. Beboere i mange danske ghettoer har tilsyneladende kun valget mellem at blive medlemmer af en bande eller at følge rådene fra islamistiske imamer – og ofte er grænserne mellem bandeverdenen og islamisternes univers flydende. Det er før set, at tidligere bandemedlemmer springer ud som hellige krigere. Hvor blev den gyldne middelvej i grunden af?

Bandernes hærgen er nøjagtig lige så skadelig for integrationen som islamisternes hadprædikanter. De har det vigtige fællestræk, at de indkapsler indvandrere i en parallelverden, der er hermetisk lukket i forhold til det danske samfund. Derfor må vi ikke glemme banderne, når vi taler integration. Deres indflydelse er mindst lige så skadelig som de islamistiske imamers.