Moskeerne bag sløret

Jeg er træt af dialog med islamister. Dødtræt, simpelthen!

Hvad skal vi gå på kompromis med, spørger Peter Kofod Poulsen og giver selv svaret: Vores værdier står ikke til diskussion.

De muslimske miljøer har i de seneste uger fået stor opmærksomhed efter TV 2’s afsløringer i dokumentarserien ”Moskéerne bag sløret”.

Langskæggede islamister og tildækkede kvinder arbejdede i stor stil på at underminere Danmark og dansk kultur – tilmed for vore egne skattekroner. Kvinder fik at vide, at de ikke skulle melde deres voldelige mænd til politiet og at de skulle gå i seng med dem. Børn blev indoktrineret som islamister. Og sådan kunne jeg blive ved. Det er afskyvækkende.

Jeg er træt af dialog. Dødtræt, simpelthen.

Jeg har ikke lyst til at gå på kompromis med danske værdier i Danmark. De står ikke til diskussion. Danmark er et dansk land. Punktum.

Peter Kofod Poulsen (DF), retsrordfører

I årtier har parolen været, at vi blev nødt til at gå i dialog med disse langskæggede islamister. Så ville de nok forstå. Så ville de nok kunne leve fredeligt side om side med os. Så vil det hele nok gå til sidst. Dialogen har været et hamrende dårligt værktøj.

For med dialog er vi gået på kompromis med værdier, vi har brugt generationer på at tilkæmpe os. Jeg har ikke lyst til at gå på kompromis med danske værdier i Danmark. De står ikke til diskussion. Danmark er et dansk land. Punktum.

Islamisterne har regnet os ud

For hvad skulle vi i givet fald på gå kompromis med? Ligestilling? Ytringsfrihed? Demokrati? Ligeværd? Disse værdier og flere andre bør slet ikke stå til diskussion.

Sagen er den, at islamisterne har regnet os ud. De kender til den politiske fordømmelse – og handlingslammelse – ligesom de kender til den danske konfliktskyhed. De har luret systemet.

Da politikere på stribe fordømte Grimhøjmoskeen, må islamisterne have klasket sig på lårene af grin. Inger Støjberg sprang ud som en trold af en æske og ville jævne Grimhøjmoskeen med jorden. Samme uge ville hendes eget parti, Venstre, ikke engang støtte netop et forslag om dette i folketingssalen.

Samtidig fordømte Mette Frederiksen (S) moskéen i skarpe vendinger på tv. Heller ikke hun ville støtte Dansk Folkepartis forslag om at lukke moskeen, da det blev drøftet i folketingssalen. Hun gjorde nu heller ikke noget ved problemerne, da hun var justitsminister for under et år siden, men man havde trods alt lov til at håbe på fremskridt.

Hammeren må frem fra værktøjskassen

Alt dette ved islamisterne fra Grimhøj. De kender til den politiske fordømmelse. Og de kender til den politiske hukommelse. Inden længe er sagen glemt igen. Så kan integrationskonsulenterne fra Aarhus Kommune gå nok så meget i dialog med disse mørkemænd – intet vil ske.

Islamister forstår ikke dialog. Ellers havde vi nok ikke haft islamisme i Danmark – for vi har trods alt forsøgt igennem årtier. Det eneste værktøj islamisterne forstår er handling.

Peter Kofod Poulsen (DF), retsordfører

Det er på tide, at vi lægger dialogværktøjet fra os og hiver hammeren op af værktøjskassen. Islamister forstår ikke dialog. Ellers havde vi nok ikke haft islamisme i Danmark – for vi har trods alt forsøgt igennem årtier. Det eneste værktøj islamisterne forstår er handling.

Lad os nu sætte handling bag ordene i stedet for at snakke. Lad os vælte moskéen i Grimhøj. Lad os smide disse samfundsskadelige imamer ud. Lad os opsige de konventioner, der forhindrer det. Lad os lukke foreninger, der åbenlyst underminerer Danmark.

Islamisterne vil grine videre

Alternativet til ovenstående forslag er at fortsætte dialogen og snakkeriet. Så kommer TV 2 nok på besøg i moskeerne om et par år igen. Så skal vi igen-igen se fordømmende, alvorlige politikere på TV. Igen høre Støjberg, som vil jævne moskeer med jorden. Og Mette Frederiksen siger sikkert også noget barskt. Men islamisterne fra Grimhøj griner sikkert videre.

For Folketinget snakker bare videre i stedet for at passe på landet alt imens islamisterne hader videre og bid for bid fortsætter undermineringen af Danmark.

Vi skal ikke have mere dialog med islamisterne. Vi skal i det hele taget ikke have mere snak fra Folketinget – vi skal derimod have handling fra Folketinget.