Politik

Morten Kærså fra Moonjam: Wilders er et uvæsen

Den kontroversielle hollandske politiker og islamkritiker Geert Wilders deltagelse ved Folkemødet på Bornholm har medført, at flere politikere har valgt at blive væk fra solskinsøen.

Og nu trækker bandet Moonjam også stikket, selv om de efter planen slet ikke skulle have optrådt under Folkemødet, der afholdes fra den 11. juni frem til den 14. juni.

På sin Facebookprofil lørdag morgen skrev Morten Kærså, der er pianist og sangskriver hos Moonjam, at man melder fra. Opslaget kan ses som et politisk statement, men også som en gimmick, da bandet altså slet ikke skulle spille på Folkemødet, oplyser Morten Kærså til TV 2 

”Jeg kan herved meddele at MOONJAM melder fra til folkemødet i Allinge. Fandme vil vi ikke spille, når komplette galninge som Trykkefrihedsselskabet bevidst forsøger at spolere dette glimrende politiske initiativ i sund øjenhøjde. Vi spiller ikke en tone på Bornholm før d. 10 juli, hvor uvæsnet Wilders forhåbentlig er drevet langt langt bort fra øen!”

Jeg kan herved meddele at MOONJAM melder fra til folkemødet i Allinge. Fandme vil vi ikke spille, når komplette galninge...

Posted by Morten Kærså on Friday, May 15, 2015