Venstre lancerer ny kampagne med Løkke i front

Statsminister Heller Thorning-Schmidt har endnu ikke udskrevet valg, men når man kigger rundt i bybilledet skulle man næsten tro, at valgkampen allerede rullede for fulde gardiner.

Først kom Socialdemokraternes kampagne 21. marts, der satte fokus på udlændingepolitikken. Derefter kom Enhedslisten, der kørte Johanne Schmidt-Nielsen, Pernille Skipper og Stine Brix i front. I starten af denne måned kom så SF’s nye kampagne med formand Pia Olsen Dyhrs liv fra barn til voksen.

Nu er Venstre så klar med en ny kampagne, hvor formanden Lars Løkke Rasmussen står i spidsen med nogle af politiets mærkesager som sundhedsvæsen og udlændingepolitik.

"Bedre kræftbehandling. Bedre patientrettigheder" 

”Venstre vil lave en Kræftplan 4, der sikrer hurtigere og bedre kræftbehandling. Flere skal overleve kræft, ventetiden skal være kortere,” står der på den ene af annoncerne, der bringes onsdag.

PĂĄ en anden er temaet flere i arbejde.

”Næsten 800.000 voksne i den arbejdsduelige alder forsørges i dag af det offentlige, samtidig med at ca. 40.000 østeuropæere valfarter til danske job. For fremtiden skal flere ad os arbejde for velfærden.”

I den tredje annonce er det dog ikke Lars Løkke, der er at finde pĂĄ billedet. Her er partiets udlændingepolitik, der er i fokus, og dertil har man valgt Latifa Ljørring, der er elektroniktekniker og byrĂĄdsmedlem for Venstre i Greve. 

"For fremtiden skal Danmark åbnes mere for udlændinge, der kan og vil – men lukkes for dem, der ikke vil."

Den nye kampagne er den første siden partiets meget omdiskuterede kontanthjælp-kampagne. Her var hverken Løkke eller andre fra partiet pĂĄ plakaten – kun tallet 454.215. Det var beløbet som et par pĂĄ kontanthjælp med tre børn ifølge partiet modtager ĂĄrligt fra det offentlige, hvis man regner ting som boligsikring, tilskud til dagtilbud og børnecheck med..