Camre og Krarup: Vi bliver fortiet og forfulgt

I ĂĄrtier har de raset mod den danske indvandringspolitik.

I utallige debatindlæg, TV-optrædener og bøger har tidligere DF-folketingsmedlem Søren Krarup, og tidligere medlem af Europa-Parlamentet Mogens Camre, advaret om farerne ved et multietnisk samfund og om at antallet af indvandrere, der kommer til Danmark, er alt for højt.

Alligevel oplever de begge, at de i den offentlige debat bliver fortiet eller sĂĄgar forfulgt.

- Hvem er det, der bestemmer her i landet?, spørger Søren Krarup og fortsætter:

- Formelt er det jo politikerne, men i virkeligheden er det pressen. Det er den såkaldt offentlige mening i pressen, der også tyranniserer politikerne. Jeg kalder det 'systemet Politiken', og den er samlet i kulturradikalismen, i Danmarks Radio og stort set i hele pressen, som er i stand til at bestemme, hvad der må tænkes og menes. Jeg har oplevet at være blevet forfulgt systematisk i 30 år, fordi jeg gjorde opmærksom på, at det var en national katastrofe, der lå og lurede.

”Man vil lukke befolkningens øjne”

Mogens Camre, der ogsĂĄ de seneste mĂĄneder har gjort sig bemærket ved kontroversielle udtalelser om blandt andet en vært pĂĄ Danmarks Radio, mener, at mange danskere trods ĂĄrtiers debat stadig ikke er klar over, hvor stort et problem den danske indvandringspolitik egentlig er.

- Problemet er, at man ikke vil tage indvandringen af en fremmed kultur alvorligt. Folk er slet ikke i almindelighed klar over problemets omfang, siger Mogens Camre og fortsætter.

- Det er fordi, man vil lukke befolkningens øjne for den udvikling, der er i gang.

Søren Krarup mener sågar, at den udvikling, der i øjeblikket er i gang, er med til at gøre Danmark til et land, "der er fremmed for sig selv":

- Man skal gøre sig klart, hvad det er man gør, når man lukker muslimer i så store tal ind i et kristent land. Man forbereder et sammenstød i den forstand, at danskerne på det ene område efter det andet bliver diskrimineret og tilsidesat. Jeg synes simpelthen, at Danmark er ved at blive et land, der er fremmed for sig selv.

Du kan se hele Go’ Morgen Danmark-interviewet med Søren Krarup og Mogens Camre øverst på siden.

Følg TV 2 Politik

FĂĄ seneste nyt, analyser og baggrund om dansk politik, leveret af TV 2's redaktion pĂĄ Christiansborg:

TV 2 Politik pĂĄ Facebook

TV 2 Politik pĂĄ Twitter