Politik

FB-følgere chikaneret: Støtter I kun terrorist-muslimer?

- Er det kun de skide terrorist muslimer, I støtter i Enhedslisten eller hvad?

Sådan lyder en af de sms’er, som flere af folketingspolitiker Johanne Schmidt-Nielsens Facebook-venner har fået det seneste døgn.

Enhedslistens politiske ordfører blev mandag gjort opmærksom på beskederne af tre af sine Facebook-venner. Fælles for dem alle er, at de i løbet af den seneste tid enten har liket eller kommenteret opslag på Johanne Schmidt-Nielsens Facebook-væg.

Det fik Johanne Schmidt-Nielsen til tasterne med følgende statusopdatering i går aftes.

Og siden den er flere hadefulde sms’er tikket ind hos politikerens Facebook-venner.

- Det er selvfølgelig rigtig trist, og det er sket tidligere, at der er personer, der har kommenteret på min side, der efterfølgende er blevet chikaneret, siger Johanne Schmidt-Nielsen til tv2.dk.

- Det gør selvfølgelig mig rigtig ked af det, fordi folk jo bliver bange. Og det er da også rigtig ubehageligt, at man skal udsættes for den slags, siger hun.

Johanne Schmidt-Nielsen ved ikke, hvor mange der har modtaget sms’erne, men hun finder det ubehageligt, at personer, der deltager i den politiske debat, på den måde skal chikaneres. .

- Jeg synes, det virker som systematisk chikane det her. For det er ikke første gang, at folk der liker eller kommentere på min side blive chikaneret, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

Hun opfordrer nu dem, der har modtaget sms’erne, til at melde det til politiet.

- Jeg håber selvfølgelig, at polititiet kan finde ud af, hvem det er. For selv om det næppe er farligt, så er det ubehageligt for folk, siger hun.

Johanne Schmidt-Nielsen Facebook-side har næsten 98.000 likes.