Politik

Camre sletter Facebook-angreb: Det fyldte for meget

Det tidligere EU-parlamentsmedlem for Dansk Folkeparti (DF) Mogens Camre har nu slettet en Facebook-opdatering med et angreb på social- integrations- og ligestillingsminister Manu Sareen (R) og DR-journalisten Erkan ôzden. Ikke fordi han fortryder det han skrev - men simpelt hen fordi opdateringen fyldte for meget med kommentarer.

- Der var jo flere sider med kommentarer, så jeg har fjernet det - det fyldte for meget. Nej, jeg fortryder ikke det, jeg skrev, det er slet ikke derfor - det jeg skrev er helt neutrale kendsgerninger, siger Mogens Camre til tv2.dk

- Jeg havde en underlig fornemmelse, da jeg så DR1's tv-avis her til aften. En journalist, som ser ud til at stamme fra Mellemøsten, interviewer en integrationsminister, som er inder. De drøfter, hvordan folkevandringen bedst kan få plads i Danmark, skrev Mogens Camre fredag aften i en update på Facebook, som har udløst en række kritisike reaktioner - både Manu Sareen, DR-værten Kim Bildsøe Lassen og DR's nyhedschef Ulrik Haagerup har reageret.

- Det er sådan noget her, man tager sig til hovedet over, har Manu Sareen sagt til tv2.dk.

- Det er en helt usædvanlig grov og ubehagelig beskrivelse af det arbejde, Erkan Özden udfører, siger Kim Bildsøe Lassen til Tv2.dk. Men hverken Manu Sareen eller Kim Bildsøe Lassen ville dog overfor tv2.dk betegne Camres opdatering som et udtryk for racisme - og det er altså heller ikke fordi Camre har fortrudt, at han har fjernet opdateringen.

- Den fyldte for meget, de var flere sider med kommentarer, siger han til tv2.dk.

Her kan du læse, hvad DR's nyhedschef Ulrik Haagerup har sagt.