Politik

Søren Papes mor i video: Du har talent til at blive statsminister

- Der er nogen, der siger, at du ender som statsminister. Men det vil jeg nu lige sætte et spørgsmålstegn ved om det også kan gå så vidt. Vi får se – du har i hvert fald talenterne til det. Det er helt sikkert.

Sådan lød det fra en stolt mor til den nyvalgte formand for Det Konservative Folkeparti Søren Pape Poulsen.

Ordene faldt i en præsentationsvideo, der blev vist på partiets landsråd umiddelbart før Søren Pape Poulsens egen første store tale som formand for De Konservative. Den tale kan du læse mere om her.

Siden Søren Pape Poulsen den 7. august blev præsenteret som ny politisk leder efter Lars Barfoed er han af De Konservative blevet fremstillet som et frisk pust på Christiansborg - en anden type politiker.

I videoen kan man således høre Søren Pape Poulsens købmand i Viborg, Steffen Drejer, fortælle, at den nye formand er ekstremt hårdtarbejdende og et ærligt menneske, ligesom Søren Pape Poulsens ven fra dagene i KU, Søren Vandsø, fortalte om tiden med 16 julefrokoster på en enkelt måned.