Politik

Pind: Derfor er Løkkes boxershorts ikke et problem

Tirsdag kunne Ekstra Bladet fortælle, at Lars Løkke Rasmussen har fået tøj af Venstre for 152.000 kr. Udover habitter og designersko var der ifølge Ekstra Bladet også købt boxershorts på Venstres regning til den tidligere statsminister.

Søren Pind sår tvivl om rigtigheden af Ekstra Bladets historie om hans formand, og mener samtidig godt, at man kan forsvare at have købt underbukser til Løkke Rasmussen i arbejdsmæssig sammenhæng.

- Hvordan kan boxershorts på nogen mulig måde være arbejdstøj?

- Det kan da sagtens hænge sammen, hvis man er på TV-optagelser eller laver kampagnefilm, hvor man skal skifte ofte, og hvor det faktisk bliver ganske varmt, kan man sagtens argumentere for er rimeligt. Hvis man så samtidig er ude i, at manden selv har betalt, så har man jo ingen sag, sagde Søren Pind tirsdag aften i debat med Ekstra Bladets chefredaktør Paul Madsen på TV 2 NEWS. Madsen giver dog ikke meget for Pinds vurdering af, at det kan være rimeligt at købe boxershorts på partiets konto.  

- Man kan sagtens argumentere for, at det er rimeligt, men det bliver det ikke rigtigt af. Venstre prøver at bagatelliserer det i dag ved at sige, at der har været tale om en photoshoot, hvor han har fået underbukser, sko og habit – men han må ikke bruge det, hvis det er tilfældet, hvis det er rigtigt.

Mens Søren Pind har været i forsvar for sin formand og i angreb på Ekstra Bladet i løbet af dagen,har Lars Løkke mødt intern kritik på Venstres gruppemøde.

Her til aften kan DR fortælle, at Venstres bagland vil have Lars Løkke Rasmussen til at lægge tallene frem.

Du kan se debatten mellem Poul Madsen og Søren Pind i klippet øverst i artiklen.