Politik

Bødskov til hemmelig forfatter: Vi ved, hvem du er

Den tidligere justitsminister for Socialdemokraterne, Morten Bødskov, ved hvem forfatteren til bogen 'Den hemmelige Socialdemokrat' er og appellerer kraftigt personen til at stå frem.

I bogen, der udkom mandag, leverer den ukendte forfatter det ene saftige citat efter det andet om livets gang på Borgen - bag linjerne, hvor journalister ikke kommer i nærheden.

På Twitter skriver Bødskov:

- Ingen i S-gruppen kan være i tvivl om, hvem #denhemsocdem er. Genkendt bitterhed. Stå nu frem. Fortæl hvorfor du svigter partifæller #dkpol.

Statsminister Helle Thorning-Schmidt bliver blandt andre beskyldt for - sammen med finansminister Bjarne Corydon - at isolere sig og sjældent være til stede sammen med resten af folketingsgruppen.

Heller ikke Bødskovs kollega hos Socialdemokraterne, Benny Engelbrecht, er i tvivl om, hvem bogens forfatter er.

- Det kræver ikke verdens længste analyse af bogen at komme frem til den konklusion, som de fleste i den socialdemokratiske folketingsgruppe er kommet frem til, siger Benny Engelbrecht ifølge BT.

- Der kan ikke være så meget tvivl om, hvem det er. Og jeg mener også, at personen skal stå frem af egen drift, før det bliver afsløret på anden vis

tv2.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Morten Bødskov.