Stine Brix: Der venter Hækkerup en stor opgave

Enhedslistens sundhedsordfører, Stine Brix, hilser den nye sundshedsminister, Nick Hækkerup, velkommen og glæder sig til samarbejdet: - Sundhedsområd

Enhedslistens sundhedsordfører, Stine Brix, hilser den nye sundshedsminister, Nick Hækkerup, velkommen og glæder sig til samarbejdet:

- Sundhedsområdet er en stor opgave, og en af de første, der venter Nick Hækkerup, er en ny plan for psykiatrien. Den var regeringen igang med, da Astrid Krag var minister, og den glæder jeg mig til at samarbejde med ham om, siger Stine Brix til TV 2.

At det nu bliver en socialdemokrat, der skal styre sundhedsområdet, ser Stine Brix hverken som en fordel eller en ulempe:

- Jeg har de opfattelse, at vi på sundhedsområdet har et stort værdifællesskab med både S og R, så jeg tror ikke, det kommer til at gøre en forskel, om det havde været en socialdemokrat eller en radikal, siger hun.

Udover Nick Hækkerup, erfarer TV 2, at Martin Lidegaard bliver ny udenrigsminister, og at Morten Østergaard bliver ny skatteminister.

Dem vil Stine Brix også gerne hilse velkommen til deres nye ministerier:

- Jeg har en klar forventning om, at vi vil få et godt samarbejde. Det er min erfaring, at når der har været en rokade, så betyder det ikke så meget for regeringens politik, at der er kommet en ny på posten, siger hun.