Politik

NA mister kommunikationschef

Ny Alliances kommunikationschef Rasmus Jønsson fratræder. Han afløses af Lars Kaaber.

Midt i sin krise om den politiske vej mister Ny Alliance sin kommunikationschef Rasmus Jønsson, der fredag har sidste arbejdsdag for partiet.

Den tidligere konservative spindoktor Lars Kaaber bliver ny presserådgiver i Ny Alliance.

Rasmus Jønsson oplyser til TV 2| Politik, at han tog beslutningen før jul og aftalte med partiets ledelse, at han formelt fratræder med udgangen af januar.

"Det har været en ekstremt spændende tid og lærerigt for mig at være med til at starte et helt nyt parti op fra bunden. Man kommer supertæt på hinanden som personer. Derfor kommer jeg til at savne det personlige fællesskab, der har været. Men der har selvfølgelig også været mange hårde perioder," siger Rasmus Jønsson.

Der har selvfølgelig også været mange hårde perioder.

Rasmus Jønsson, snart forhenværende kommunikationschef i NA

Aftalt med ledelsen

Han ønsker ikke nærmere at uddybe sin beslutning eller kommentere på partiets kritiske situation.

"Det har jeg aftalt med ledelsen."

37-årige Rasmus Jønnson, der begyndte sit arbejde for partiet dagen før de tre stiftere trådte frem på et pressemøde den 7. maj 2007, er cand. comm. af uddannelse. Han går nu tilbage til et professionelt liv som selvstændig kommunikationsrådgiver.

Kaabers baggrund

Lars Kaaber kom til den konservative pressetjeneste, da Bendt Bendtsen blev formand for Det Konservative Folkeparti. Kaaber arbejdede senest for den konservative familie- og forbrugerminister Carina Christensen, men blev ledig på jobmarkedet, da ministeriet blev nedlagt efter valget

Partiet er iøvrigt fraflyttet sit domicil i Nybrogade over for Christiansborg og har nu alene kontorer i Folketinget.