Politik

Sass: Nyt lavpunkt i valgkamp

Henrik Sass Larsen er rystet og rasende over, at Venstre og Jens Rohde har fortalt Ekstra Bladet om "spion-rolle" i 2005.

"Jeg er rystet og rasende over, at de er kommet med sådanne påstande. Det er fuldstændig udokumenteret, og jeg har aldrig givet vigtig politisk information videre til Venstre. Jeg har kæmpet for Socialdemokratiet siden jeg var 15 år gammel," siger Henrik Sass Larsen.

Han betegner sagen som et "historisk nyt lavpunkt i den måde, vi fører valgkamp på i Danmark."

"Det er Venstre og Claus Hjort Frederiksen, der står bag det her, og det er jeg rystet over. De gør det ud fra filosofien om, at hvis man kaster med mudder, så er der nok noget af det, der hænger ved. Men jeg håber ikke, det lykkes for dem," siger socialdemokraternes politiske ordfører, der også afviser, at der findes nogen som helst dokumentation for, at han skulle have hjulpet Venstre i 2005.