Politik

Khader beskyldes for sort arbejde

Naser Khader bliver på forsiden af Se og Hør beskyldt for at have fået udført sort arbejde. Khaders kommentar til Qvortrup: Du er et svin!

Se og Hør rammer torsdag kioskerne med forside-rubrikken "Sort arbejde hos Khader."

Khader afviser imidlertid overfor B.T., at det skulle være rigtigt.

"Jeg er målløs. Jeg har dokumentation for, at alt er "hvidt." Jeg kunne ikke drømme om at benytte mig af sort arbejde," siger Naser Khader.

Sagen handler om opførelsen af et hegn og en skydeport ved Khader og kæresten Bente Dalsbæks hus på Frederiksberg. Projektet er bygget af håndværkere fra firmaet "De Hellige Håndværkere," der ifølge ugebladet drives af Ekstra Bladets bagsideskribent Michael Jeppesen.

Tilbud kun på sms

En af håndværkerne, der ikke vil stå frem med navn, fortæller, at håndværkerne var på sygedagpenge, mens de udførte arbejdet i slutningen af august og begyndelsen af september. Pengene blev udbetalt kontant og i tusindkronesedler.

Tilbudet fra Michael Jeppesen blev kun fremsendt til Naser Khader på sms, og det hæfter Se og Hørs chefredaktør Henrik Qvortrup sig ved i sin lederartikel i torsdagens blad.

"Selv siger Khader og hans kæreste, at de troede, at alt foregik efter bogen. Der er al mulig grund til at formode, at det vitterligt var deres overbevisning. Og i juridisk forstand har Khader næppe gjort noget forkert. Men ét er jura, noget andet er politik, og det er ikke udtryk for den bedste politiske dømmekraft at lade sig nøje med en SMS fra Ekstra Bladets sjove mand, når man skal sikre sig, at der er ordnede forhold (hvad der nu med tydelighed viser sig ikke at have været)," skriver Qvortrup.

Naser Khader eneste kommentar til Henrik Qvortrup er:

"Du må citere mig for én ting: Du er et svin, et svin, et SVIN!"