Penge

Er dit postnummer dyrt eller billigt - se hvad det dyreste hus koster i din by HER

Der er enorme forskelle på priserne for det dyreste hus i de forskellige danske byer. Find prisen på det dyreste hus i din by nederst.

65 millioner kroner. Det er udbudsprisen for det dyreste hus i Vedbæk. Huset er samtidig den dyreste bolig til salg i Danmark lige nu.

Køber du i stedet den dyreste bolig i Bylderup-Bov i Sønderjylland, slipper du med 1.095.000 kroner for boligens 130 kvadratmeter. Bylderup-Bov er dermed det postnummer i Danmark, hvor du billigst kan komme til at eje det dyreste hus, der er til salg i byen.

Det viser et udtræk, Boligsiden Boliga har lavet.

- Det er jo billigt i Bylderup-Bov, og det har det været alle dage. Så det tiltrækker nogle kunder, der gerne vil bo godt, billigt og naturskønt, siger EDC-mægler på boligen i Bylderup-Bov Brian Marcussen og understreger, at det også ligger tæt på den dansk-tyske grænse.

I flere af landets andre små byer, er der også mulighed for at erhverve sig postnummerets dyreste bolig for beløb i det leje.

I Agerskov er byens dyreste bolig, der er på 240 kvadratmeter, sat til salg for 1,35 millioner kroner.

I Bælum koster den dyreste bolig 1,45 millioner, og her får du 157 kvadratmeter for pengene, mens du i Jerup ved Frederikshavn får byens dyreste bolig for 1,5 millioner kroner, hvilket rækker til 92 kvadratmeter.

Herunder kan du finde prisen på det dyreste hus i din egen kommune.