Tjek her: Skal du have del i de glemte 90 millioner kroner?

Skat efterlyser ejerne til 90 millioner kroner på 8500 spærrede konti. Tjek, om du er en af dem.

Har du penge stående i Nordea, Jyske Bank eller Nykredit, skal du måske tjekke dine konti en ekstra gang. 

38 danske banker ligger i øjeblikket inde med 8500 herreløse konti, som samlet har 90 millioner kroner stående.

Pengene har stået på spærrede konti i over to år, uden ejerne har reageret. Hvis ejerne derfor ikke giver sig til kende inden for de næste 12 måneder, ender de mange millioner i statskassen. 

Se, om du er en af de mange ejere nederst i artiklen. 

5,6 millioner på glemt bankkonto

På én af de mange konti står der 5,6 millioner kroner, mens 114 konti har over 100.000 kroner stående på bankbogen. Der kan derfor være mange penge at hente. 

Størstedelen af de 8500 konti findes i Nordea, hvor både personnavne og navne på forskellige foreninger fremgår. Det er blandt andre Idrætsunionen i Greve, Østre Parks Børneklub og Speciallægerne. 

Det er Skat, som har efterlyst ejerne gennem Statstidende. Skat oplyser, at der ofte mangler navne, adresser og/ eller CPR- og CVR-numre på ejerne, og at det derfor ikke er muligt at identificere dem, uden de selv giver sig til kende. Samtidig kan mange af kontohaverne være fraflyttet landet. 

Det er ikke første gang, at Skat efterlyser ejere til spærrede bankkonti. I 2003 efterlyste Skat ejere til 44 millioner kroner. Heraf endte 8,8 millioner kroner i statskassen. 

Har du penge stående?

henter indhold..