Penge

Efter prisstigninger: Her finder du det billigste mobilabonnement

Prisen for et mobilabonnement er steget i denne uge hos Yousee. Herunder ser du en liste over de billigste abonnementer på markedet.

Det er blevet dyrere at være mobilkunde hos de TDC-ejede teleselskaber Telmore og Fullrate. Den laveste pris for et abonnement lyder nu på 129 kroner mod tidligere 119 kroner hos de to selskaber. Også hos Telenor og Telia er priserne steget flere gange på de billigste abonnementer.

Det er dog stadig muligt at få et abonnement, der er markant billigere end hos de store selskaber. Det viser et nyt pristjek, sammenligningssiden Samlino har lavet for TV 2.

Ifølge pristjekket er teleselskabet Oister landets billigste med en månedlig pris på 89 kroner. Medtages alle udgifter, lyder prisen på 1.097 kroner om året. Se hele pristjekket her:

I pristjekket er kun medtaget abonnementer, der har en fast, månedlig pris. Der kan være særlige indholdstjenester i de enkelte abonnementer, som ikke er medtaget i listen ovenfor.

Hos Samlino hæfter man sig ved, at det især er de billigste mobilabonnementer med få timers tale og mindst data til rådighed, der er steget i pris i løbet af de seneste år.

- Det danske telemarked har i en årrække været præget af lave priser grundet stor konkurrence. Vi har på det seneste derfor oplevet prisstigninger på især de små mobilabonnementer, hvilket vi nu ser igen. Sidste gang vi så noget lignende fra TDC fulgte markedet med og hævede priserne, og det bliver spændende at se, om noget lignende sker igen, siger direktør i Samlino.dk, Kristian Pitzner-Jørgensen.