Penge

Her er hans tricks: Steffen lever af at gamble på sportskampe

Glem held. Det handler om analyse og viden, siger Steffen Dam, der lever af at spille på oddset.

Det handler ikke om held. Til gengæld handler det om dygtighed, analyse og rejseafstand mellem de hold, der skal møde hinanden.

Det mener professionel oddsspiller Steffen Dam, der i tv-indslaget ovenfor, fortæller, hvordan du scorer kassen på at gamble på sportskampe.

- Det handler om at være god til at analysere de oplysninger man har om fodbold for eksempel. Rejseafstanden mellem holdene, skadede spillere eller at vurdere, om der er nogle hold, der står dårligt til hinanden, siger Steffen Dam.

Ifølge ham er der for lidt fokus på, at spil på sportkampe kan være en god investering.

- Debatten handler meget om ludomani og såkaldt matchfixing. Man skal også vide, at sportsbetting er et seriøst område, hvor du kan tjene penge, hvis du er god nok, og det vil jeg gerne vise danskerne, siger han med henvisning til sin nye bog med titlen ”Sådan vinder du på oddset”.

Han understreger, at man skal have en del viden for at tjene på at spille på oddset, og man kan ikke gøre det hurtigt.

- Så skal man være usædvanligt heldig, siger han og understreger at man kun skal spille for beløb, man kan tåle at tabe.

- For guds skyld, pantsæt ikke huset, slutter han.

Hør om alle Steffen Dams tricks i tv-indslaget øverst. Herunder kan du høre, hvordan nyslåede lotto-millionærer typisk vælger at bruge millionerne.