Penge

Jyske Bank vil kapre kunder med nyt boliglån

Jyske Bank intensiverer konkurrencen om de danske boligejere med nyt boliglån.

Jyske Bank melder sig nu for alvor ind i kampen om de danske boligejere med lanceringen af et nyt boliglån. Det skriver finans.dk.

Banken betegner selv det nye lån som et superlån, og forventer at kapre kunder hos bl.a. ærkerivalen, Nykredit, men også hos de andre konkurrenter.

- Sådan et bankboliglån er aldrig set før, og det kan blive meget stort. Det bliver vores nye flagskib over for boligkunder, siger ordførende direktør Anders Dam fra Jyske Bank.

Det nye lån har variabel rente med indbygget sikkerhed i form af et renteloft. Renten inklusive rentetillæg er på nuværende tidspunkt lavere end realkreditselskabernes F1-lån.

Se meget mere på TV 2s nye digitale  business-kanal TV 2 BUSINESS.

- Jeg synes, at det er et godt produkt, og jeg er glad for, at der produktudvikles. Der er ikke meget konkurrence i realkreditsektoren, men dette viser, at man kan finde ud af at konkurrere inden for bankverden, siger Lars Krull, bankforsker på Aalborg Universitet, til finans.dk.

Jyske Bank har udviklet på det nye lån i ni måneder. Det er derfor tilfældigt, at det kommer nu - umiddelbart efter Realkredit Danmarks varsling af prisforhøjelser for 160.000 kunder.

Bankforsker Lars Krull forventer, at det nye lån vil appellere til mange boligejere. Netop derfor vil det måske paradoksalt nok ikke give Jyske Bank en kæmpe gevinst.

- Alle kan lave dette produkt, og jeg tror, at de andre vil komme med noget lignende. Men det er klart, at hvis de andre ikke følger med, får Anders Dam virkelig noget ud af det, siger Lars Krull til finans.dk.

Hvis du vil læse mere om TV 2 Business så klik her.