Penge

Alexandra har solgt sin luksusvilla

Huset på Svanemøllevej er solgt efter mindre end to måneder på markedet.

Grevinde Alexandra har solgt sit 356 kvadratmeter store hus på Svanemøllevej på Østerbro i København, skriver Billed-Bladet.

Grevinden flyttede i 2005 ind i det store, hvide palæ, efter hun var blevet separeret fra Prins Joachim i 2004 og skilt året efter. Efter bruddet med Martin Jørgensen sidste år, satte Alexandra for to måneder siden sit hjem til salg igen til en udbudspris på 25 millioner kroner.

Det er ejendomsmæglerfirmaet, Lützau, der bekræfter salget over for Billed-Bladet. Hvor meget huset blev solgt for, oplyses dog ikke.

Villaen fik hun overdraget kvit og frit, da grevinde Alexandra blev skilt fra prins Joachim i 2005, og ifølge tingbogen er der 'kun' tinglyst lån for 6.195.000 kroner.

Otte værelser og vinkælder

Boligen er ikke den eneste pragtvilla i området, men ser man på den gennemsnitlige kvadratmeterpris for området, lå grevindens oprindelige pris på 25 millioner i den høje ende.

Gennemsnitligt koster en boligkvadratmeter i området 56.124 kroner, men villaen, der ligger på Svanemøllevej på Østerbro i København, var udbudt til 70.224 kroner per kvadratmeter.

Den nye ejer får man ifølge salgsopstillingen en villa fra 1904 med røde teglsten, en grund på 1176 kvadratmeter og 356 kvadratmeter fordelt på otte værelser samt en kælder på 80 kvadratmeter med dertilhørende vinkælder.

Hvor grevinden skal bo nu, vides endnu ikke. For en måned siden kommenterede hun selv sin boligsituation.

- Jeg er heller ikke begyndt at kigge, lød det fra Alexandra.

Men det var også før, en ny familie var på vej til at overtage hendes hus.