Penge

Alexandra sætter sin kæmpe luksusvilla til salg

Grevinde Alexandra og prinserne er på udkig efter et nyt hjem og har nu sat boligen til salg.

51-årige grevinde Alexandra er i færd med at rykke teltpælene op.

Hun har onsdag sat den 356 kvadratmeter store luksusvilla til salg, hun har boet i sammen med Martin Jørgensen, som hun blev gift med i 2007, og som hun i efteråret blev skilt fra.

Det skriver boligsiden Boliga.dk

Prisen for villaen er ikke i den lave ende. Villaen, der ligger på ydre Østerbro, er sat til salg for 25 millioner kroner, lyder det.

Kan score kassen

Lykkes det for grevinde Alexandra at få solgt boligen uden at give et nedslag i prisen, kan hun se frem til en kæmpegevinst, lyder det fra boligsiden.

Huset fik hun nemlig overdraget kvit og frit, da hun blev skilt fra prins Joachim i 2005, og ifølge tingbogen er der 'kun' tinglyst lån for 6.195.000 kroner.

Kvadratmeterpris på 70.224 kroner

Boligen er ikke den eneste pragtvilla i området, men ser man på den gennemsnitlige kvadratmeterpris for området, ligger grevindens pris i den høje ende.

Gennemsnitligt koster en boligkvadratmeter i området 56.124 kroner, men villaen, der ligger på Svanemøllevej på Østerbro i København, koster 70.224 kroner per kvadratmeter.

For den pris får man ifølge salgsopstillingen en villa fra 1904 med røde teglsten, en grund på 1.176 kvadratmeter og 356 kvadratmeter fordelt på otte værelser samt en kælder på 80 kvadratmeter med dertilhørende vinkælder.