Udlandet får øjne op for dansk videosite

16x9

<p>Sider du og keder dig, eller ved du ikke helt hvad du skal lave på sofaen i aften, så kunne det være du skulle tage et kig på nettets nye it-sted s

Sider du og keder dig, eller ved du ikke helt hvad du skal lave på sofaen i aften, så kunne det være du skulle tage et kig på nettets nye it-sted startet op af unge danskere i 20’erne. Den danske webside Retelly.com oplever i øjeblikket stor succes. 

Siden har været online i over et år, og har det seneste oplevet en massiv interesse fra udlandet, skriver det danske start-up i en pressemeddelelse. 

- Trafikken og opmærksomheden har været overvældende. Ad flere omgange gik vores servere faktisk ned på grund af intensiteten af besøgende fra USA, selvom vi opgraderede den løbende. Nu er vi med igen og forberedt på forhåbentlig endnu flere besøg, fortæller 23-årige Kaave Pour, medstifter af Retelly.

Retelly’s hovedformål er at udvælge og vise de mest kreative og velproducerede videoer, som ligger på nettet. Videoerne er inddelt i kategorier, så man nemmere kan overskue udbuddet. Her er der timevis af underholdning, som man kan klikke igennem på både computer, mobil og tablet uden at skulle betale noget. 

Websiden ser selv en fremtid i såkaldte brandsponsorede kanaler på tjenester fra både Coca Cola, Vice Europe og B&O, der vil betale kildet, så vi andre kan få det gratis.