TV: Så dumt lyder hashtags i virkeligheden

16x9

<p>Brugen af symbolet firkant efterfulgt af et ord eller en sætning – også kaldet ’hashtags’ – har i den grad taget overhånd på de sociale medier.</p>

Brugen af symbolet firkant efterfulgt af et ord eller en sætning – også kaldet ’hashtags’ – har i den grad taget overhånd på de sociale medier.

Det mener verdensstjernen Justin Timberlake, der sammen med den amerikanske talkshow-vært Jimmy Fallon i en ny video demonstrerer, hvor dumme vi egentlig lyder på Twitter, Facebook og Instagram – hvis man overfører 'hashtag'-fænomenet fra skrift til tale.

På humoristisk vis har de således genskabt en helt normal samtale, hvor de dog efter hvert eneste udsagn smider om sig med en helt række latterlige ’hashtags’.

Makkerparret har åbenbart ramt hovedet på sømmet, for videoen er på under to døgn blevet set af 6.302.432 mennesker verden over og er lige nu en af de mest delte på Facebook.

Bare på den tid, det har taget at skrive denne artikel, er der kommet 70.000 nye visninger til, så 'hashtag'-parodien er allerede godt på vej til at blive et kæmpe viralt hit.

Herunder kan du se et uddrag af videoen, mens du via følgende link kan se den i fuld længde.