TV: Googles briller bliver nu normale

16x9

<p>Det kan godt være Danske Bank fik pr-tæsk for deres New Normal-kampagne, men Google rammer konceptet præcist med deres nye design på deres intellig

Det kan godt være Danske Bank fik pr-tæsk for deres New Normal-kampagne, men Google rammer konceptet præcist med deres nye design på deres intelligente briller, Google Glass. 

For hidtil har Google Glass kun været for den nørdede elite med et design, der bestemt ikke gjorde noget godt for udbredelsen. I et enkelt 'Explorer'-design med metalstang er det umiddelbart de færreste, som ville se klædelige ud med dem på. 

Men nu har Google rettet op på det med deres nyeste design-tiltag, hvor brillerne kommer i flere former, der nu ligner mere almindelige briller. Og ikke nok med det, så kommer de også med mulighed for at få dem med styrke, så brillefolket rigtig kan udnytte mulighederne.

Priserne ligger fra 150 dollar (ca. 800 kroner) for de enkle designs, mens de mere "normale" koster omkring 225 dollar (1.200 kroner). 

Da jeg var i Las Vegas til CES var brillerne alle steder, men der er endnu ikke noget ude om hvornår Google vil annoncere dem bredere ud, så man også kan få købt dem hjem til Danmark. Vi håber det sker snart, så nørdfaktoren kan stige på redaktionen.