TV: Den nye iPhone møder en blender

16x9

<p>Blenderfirmaet Blendtec har længe formået at skabe opmærksomhed omkring deres blendere ved at tage de nyeste Apple-produkter og blende dem.

Blenderfirmaet Blendtec har længe formået at skabe opmærksomhed omkring deres blendere ved at tage de nyeste Apple-produkter og blende dem. Allerede den første iPhone fik sig en omgang i deres blender tilbage i 2007, og nu er turen altså kommet til den seneste generation af telefoner fra Apple.

Denne gang er der hele fire iPhone 5C'er i alle farver, der ryger i en blender, og blot for en god ordens skyld, så får guldmodellen af 5S sig også en tur. Og vi afslører vist ikke for meget ved at sige, at det endnu engang er blenderen, der vinder:

Blendtec har skabt en del opmærksomhed med deres lidt provokerende, men også temmelig morsomme videoer, hvor det langt fra kun er Apple-produkter, der ryger i blenderen. Den hårdføre Samsung S4 Active har også fået en omgang, og det har alt fra pool-køer over coladåser til en baseball og Twillight-filmene også - du kan se det hele på deres YouTube-kanal.