TV 2-redaktør opfører sig som et ’Glasshole’ på tv

16x9

<p>Hvordan ser verden egentlig ud, hvis man ser den gennem Googles briller Glass?</p>

Hvordan ser verden egentlig ud, hvis man ser den gennem Googles briller Glass?

Det spørgsmål forsøgte David Guldager, der er redaktør på TV 2 Beep, at give de morgenfriske seere svar på i tirsdagens udgave af ’Go’ morgen Danmark’, hvor han havde iklædt sig den wearable gadget. Efter at have talt om brillerne i flere år, er det endelig muligt at se dem i aktion.

LÆS OGSÅ: Dansk studerende bruger brillerne: Sådan er Google Glass

- Ok Glass, take a picture, kommanderer David Guldager, mens vært Mikkel Beha Erichsen ser måbende til, da brillerne tager et billede, som bliver sendt direkte til smartphonen.

Den amerikanske tech-gigant har brugt årevis på at udvikle produktet. Tidligere var det kun udviklere, der kunne anskaffe sig et par af de intelligente briller, men nu kan alle langt om længe få fingre i dem - de er nemlig ude på markedet i USA i en betaversion.

LÆS OGSÅ: TV: Løb for livet med Google-briller på

Google Glass åbner et hav af muligheder, forklarer David Guldager, og snart er det slut med at hive smartphonen op af lommen flere hundrede gange dagligt.

- Det kan man droppe ved at tage de her briller på. Her er du hele tiden forbundet til omverdenen. Uden at bruge hænderne kan du tjekke, hvad klokken er, se en sms, læse en mail, få navigation, hvis du skal cykle her til Tivoli, eller hvad ved jeg, siger han.

LÆS OGSÅ: TV: Så enkel er Google Glass

Til Googles udviklerkonference i næste måned, bliver brillerne officielt lanceret, siger rygterne. David Guldager vurderer, at vi måske kan finde dem på de danske butikshylder engang i det nye år.

Skal du være på Google-bølgen allerede nu, skal du gribe dybt i lommerne, for brillerne står i øjeblikket til næsten 8.000 danske kroner.

I klippet herunder kan du se hele indslaget fra ’Go’ morgen Danmark’, hvor du også kan se et produkt fra en af de andre spillere på markedet for intelligente briller.