Tag cyklen med Google Maps

16x9

<p>Korttjenester er en stor hjælp, når vi hurtigt og nemt skal finde vej i en travl hverdag.

Korttjenester er en stor hjælp, når vi hurtigt og nemt skal finde vej i en travl hverdag. Google har med en ny opdatering af deres Google Maps forsøgt at gøre det endnu lettere.

Få et overblik over nogle af de nye features i opdateringen her.

Flere muligheder for transport
Cyklen er indtil videre blevet ignoreret som transportmiddel i diverse korttjenester. Det har Google Maps lavet om på med deres nye opdatering.

Nu er det muligt at vælge cyklen i stedet for bil eller gåben, når du skal angive transportmiddel. Praktisk når du vil have et nogenlunde overblik over, hvor lang tid det tager at nå din destination.  

Der er også mulighed for at vælge fly som transportmiddel. Google tilbyder samtidig, at man kan købe billetter direkte fra siden, som man hidtil har kunnet med tog og busbilletter.

Få anmeldelser af spisesteder

Er du lækkersulten, giver den nye opdatering dig gode muligheder for at vælge helt rigtigt. Søger du for eksempel på pizza i København, får du et overblik over de forskellige restauranter, der er.

Hvis du trykker på et af spisestederne, som er markeret som røde prikker, får du en beskrivelse og bedømmelse af stedet fra andre brugere. Derudover kan du finde en direkte rutevejledning til det ønskede sted, og der er mulighed for at stjernemarkere det, så du let kan finde det, næste gang sulten melder sig.

Se din rute på Street View

Er du kommet langt væk hjemmefra, og mangler du overblik over, hvordan de forskellige veje ser ud, er der også hjælp at hente i det nye Google Maps. Du kan nemlig få en forhåndsvisning af din indtastede rute i Google Street View, så du kan lære alle de snørklede veje udenad, inden du begiver dig ud på din rejse.

Mens du er ude på ruten, kan du også zoome ind på kortet, og se hvordan de kommende veje ser ud på Street View.

Få trafikmeldinger
Før du tager ud på din rute, kan du tjekke, hvordan trafikken ser ud på din vej. Dermed kan du vælge en alternativ rute, der styrer dig uden om trafikken, og sparer dig tid.

Google Maps fås både som app til Android og iOS og på google.com/maps.