Sony tager kampen op mod Netflix

16x9

<p>Streamingtjenesten Netflix har med held formået at udfordre de traditionelle tv-selskaber ved at producere deres egne serier.

Streamingtjenesten Netflix har med held formået at udfordre de traditionelle tv-selskaber ved at producere deres egne serier. Serier som Orange is the New Black og House of Cards har høstet store roser og vundet priser, og de har ligeledes haft held med at opkøbe serier, som tv-selskaber ellers havde droppet for at producere nye sæsoner. Det er serier som The Killing og Arrested Development, som streamingtjenesten har kastet deres kærlighed efter.

Men nu vil Sony også have en bid af kagen ved at begynde at producere tv-serier, der kun skal være tilgængelige gennem deres Playstation Network. Sony har naturligvis i forvejen et godt udgangspunkt for netop at producere tv, da de i forvejen ejer både produktionsselskaber og studier, men det er altså første gang, at de vil til at producere tv direkte til streaming.

I forvejen så er spillekonsollerne gået hen og blevet langt mere end blot spillekonsoller. Både Xbox og Playstation fungerer også som mediecentre. Det er altså for at kunne skille sig ud med originalt indhold, at Sony nu vil til at lave deres egne serier til mediet.

Man skal dog ikke nødvendigvis forvente, at man vil kunne få adgang til det på en PS3, da det i hvert fald i første omgang kun vil være PS4-ejere, der vil kunne nyde godt af at streame de egenproducerede serier.