Snart kan du lave din egen Coca-Cola

16x9

<p>Mange kender sikkert SodaStream, der med kulsyre-patroner og tilsat smag kan ’trylle’ vand om til læskedrik herunder cola.</p>

Mange kender sikkert SodaStream, der med kulsyre-patroner og tilsat smag kan ’trylle’ vand om til læskedrik herunder cola.

Nu kommer Coca-Cola selv på markedet med en sodavandsmaskine, der gør det muligt for dig at lave ’den ægte vare’ i dit eget hjem. Den vil dog adskille sig fra den velkendte Sodastream, skriver The Wall Street Journal.

Det sker efter at Coca-Cola har opkøbt 10 procent af Green Mountain Coffee Roasters, ligesom Coca-Cola i sidste uge opkøbte en ejerandel i producenten af Keurig-kaffenaskiner for mere en seks milliarder kroner.

- Designet på den nye maskine vil ligne Green Mountain Coffee Roasters firkantede kaffemaskiner (se screendump øverst i artiklen fra producentens hjemmeside red.), hvor en kapsel puttes i maskinen, der trykkez på en knap og så får en drink. Den vil desuden bære Keurigs navn, siger Brian Kelley, administrerende direktør for Green Mountain Coffee Roasters.

Navnet bliver Keurig Cold og forventes lanceret inden for det næste års tid og Coca-Cola vil være den bærende kapsel.

Prisen på kapslerne er endnu ukendt.