Se hvad Instagrams nye app kan

16x9

<p class="p1">Der var engang, hvor time-lapse-videoer ikke var det nemmeste at bakse med.

Der var engang, hvor time-lapse-videoer ikke var det nemmeste at bakse med. Time-lapse-videoer, der sætter billeder sammen og som gør det muligt at se et langt forløb, som en solnedgang, over få sekunder.

Men i dag kan det nu gøres med et enkelt tryk på knappen i Instagrams nye app, Hyperlapse, der er kommet til iPhone. 

App’en er super enkel og er blot kamera med en enkel udløserknap. Optag en film og bestem så i hvilken hastighed den skal afspilles. Den kan være op til 12 x hurtigere end det optagede.  

Det gode ved Hyperlapse er, at selv de rystede videoer, som når man løber eller går, bliver omdannet til rolige billeder, da en del af de enkle billeder i videoen simpelthen bliver fjernet. Det gør, at man får en mere flydende videobevægelse, og du derfor ikke nødvendigvis behøver få ondt i hovedet. 

LÆS OGSÅ: Timelapse: Gadefesten på Vesterbro på 45 sekunder

Microsoft har også længe arbejdet på teknologien under samme navn, men nu kan du altså lave din helt egen video fra iPhone, og dele den på de sociale medier. Selv om det er en Instagram-app, så behøver du ikke en konto for at kunne bruge den. Men hvis du vil dele, skal du selvfølgelig logge ind. 

Vi opdagede i øvrigt, at den kommende iOS 8-opdatering til dine mobile Apple-enheder vil have en Time-lapse-funktion, så snart vil dit feed blive fyldt med sådanne forhåbentlig smukke videoer. 

LÆS OGSÅ: Skjulte iOS 8-features: Så vilde er de

Kilde: Instagram