Samsung: Vores næste bliver også 64-bit

16x9

<p><em>Opfølgeren til Samsungs Galaxy 4S vil være med 64-bit, ligesom iPhone 5S</em></p>

Opfølgeren til Samsungs Galaxy 4S vil være med 64-bit, ligesom iPhone 5S

Samsung vil ikke lade Apple være den eneste producent med en 64-bit smartphone på markedet særlig længe.

Samsung-chef Shin Jong-Kyun udtalte for nylig til Korea Times, at deres næste smartphone også vil være med 64-bit.

Samsung tager dermed kampen op mod Apple, der åbnede 64-bit-ballet, da de tirsdag aften offentliggjorde deres to nye iPhones, 5C og 5S. 5S kommer med en ny A7 chip. Chippen er en 64-bit processor, og det er første gang, at en smartphone har sådan en. De 64-bit vil gøre telefonen hurtigere til at udføre opgaver og åbne programmer.

Østen er et fokusområde
Undervejs i interviewet gjorde Shin Jong-Kyun det også klart, at de asiatiske lande fortsat vil være et stort fokuspunkt for Samsung.

Samsung har allerede en stor tilstedeværelse i Østen, og Apple er interesserede i at tage markedsandele fra Samsung på dette marked. Det er blandt andet en af grundene til at iPhone 5S kommer i en guldfarvet version, da farven er et statussymbol i Kina.

Næste Galaxy stadigvæk undervejs
Man skal dog ikke forvente Samsungs næste smartphone, hvilket formentlig vil blive kaldet Galaxy S5, før et stykke ude i fremtiden.

Forsimplet er forskellen på 32-bit og 64-bit hvor mange oplysninger man kan fodre processoren på én gang til beregning. 32-bit kan klare op til 4GB, og nutidens mobiler er på 1-2 GB. 32-bit er dermed mere end nok til nutidens mobiler, men med en 64-bit processor kan man fremtidssikre sine produkter.