Sådan har du ikke set et actionkamera før

16x9

<p>Paloroid er hjemme i Danmark stadig mest kendt for deres instant-billeder fra 80’erne, men de er kommet et godt stykke videre i resten af verden.

Paloroid er hjemme i Danmark stadig mest kendt for deres instant-billeder fra 80’erne, men de er kommet et godt stykke videre i resten af verden. Blandt andet med deres smarte nye actionkamera, der ikke fylder meget. 

Actionkameraer som eksempelvis GoPro har de seneste år taget en kæmpe bid af kameramarkedet og bare for nogle år siden, var der bestemt ingen der havde set det komme. I dag er GoPro rost til skyerne af både anmeldere og forbrugere.

Så det er ikke så underligt, at Polaroid gerne vil gøre det hele kunsten efter. Så de kommer nu med et billigere og noget mindre kamera i form af deres Polaroid C3, der ikke vil koste mere end 99 dollar og ikke fylder meget mere end en forvokset terning.

Kameraet har en 120 graders optik, der kan fanger video i op til 720p HD og billeder med et 5 megapixelkamera. Det er vandtæt til 2 meter og har selv plads til 2MB intern hukommelse med mulighed for udvidelse med SD-kort. Det løftende er samtidig, at kameraerne er magnetiske, så de kan placeres nemt og enkelt på de fleste overflader. 

Specifikationerne er dog ikke noget der helt slår GoPro af tronen, men til de priser, så kan langt de fleste være med på til sjove og anderledes billeder.