Så populær er Googles nye streaming-nøgle

16x9

<p><span style="font-size: x-small;"><em>Foto: Scanpix</em></span></p>

Foto: Scanpix

Tre måneders gratis Netflix-abonnement. Det er, hvad forbrugerne får med, hvis de køber en af de nylancerede videostreaming-nøgler Chromecast, lovede Google tidligere på ugen i forbindelse med en presseevent i San Francisco.

Men det tilbud var tilsyneladende lidt for godt. Google har i hvert fald været nødt til at droppe det igen kun 24 timer efter lanceringen, fordi "efterspørgslen har været overvældende stor". Det skriver TechCrunch.

I USA koster tre måneders streaming-only-abonnement på Netflix 24 dollar, og da Googles Netflix-tilbud også gjaldt for kunder, der allerede havde Netflix, betyder det, at Netflix-kunder – og alle andre, der var interesserede i at få en gratis service – reelt kun skulle betale 11 dollar for Chromecast, som er prissat til 35 dollar.

Selvom der nu ikke længere følger gratis Netflix-indhold med, når man køber Chromecast, må det stadig siges at være et særdeles attraktivt køb på grund af den lave pris.

Chromecast, der gør det muligt at sende video og lyd til fjernsynet fra en Android-enhed, iOS-enhed eller en computer med Chrome-browseren installeret, blev annonceret onsdag aften dansk tid.

Chromecast kommer i første omgang kun på det amerikanske marked.