Så meget fylder din mobil i hverdagen

16x9

<p>Vi kigger på vores smartphone op til flere hundrede gange på en dag.

Vi kigger på vores smartphone op til flere hundrede gange på en dag. Vi tjekker Instagram, skriver sms'er, ser klokken på skærmen og tager gerne billeder af alt med mobilen. En ting som vi er blevet så vant til at vi ikke længere tænker over det. 

Og selv om det egentlig ikke er noget nyt, og vi alle vel er opmærksom på det mere eller mindre bevidst, så rammer en ny kortfilm kaldet I Forgot My Phone hoved på sømmet. 

Faktisk så meget, at det er én af tidens mest delte videoer på de sociale medier. Både foran og bag kameraet er der Charlene deGuzman, som har taget udgangspunkt i sig selv og sine venner. 

- Jeg fandt på idéen til denne video, da jeg var til en koncert for at se min favorit DJ. Menneskerne foran mig havde deres telefoner op i luften hele tiden - filmede, tog billeder, sendte dem til Facebook og Instagram, tweetede om hvor cool denne koncert var. Jeg så alt dette, skriver hun på sin blog.

Videoen sætter en del tanker i gang, og hun opfordrer selv folk til blot at glemme deres telefoner for en time eller måske en helt dag. 

Selv gjorde jeg det præcis samme i begyndelsen på min ferie i midten af juli, hvor jeg prøvede at være mere eller mindre offline i 10 dage. Jeg lod min mobil ligge på natbordet og i stedet indtog feriedagene med ren afslapperi. Har du prøvet eller ville det være en for skræmmende oplevelse?