Så kom dislike-knappen

16x9

<p><em>Dislike-ikonet kan kun bruges i Messenger. </em></p>

Dislike-ikonet kan kun bruges i Messenger. 

Hvis der er noget Facebook-brugerne kan gå op i, så er det deres funktioner og knapper, og her har de utallige røster gjaldet ud over det sociale medielandskab og kravet om en modpart til den populære like-knap har været bastant. 

Nu er det første skridt taget mod en kontra-knap, der kan vende tommelfingeren ned til dit indhold. Men det er dog kun gennem Facebooks egen Messenger-app, at man får de frie muligheder. 

Ved at hente en pakke med en masse likes i Sticker Store til Messenger-tjenesten kan man tomle til højre, venstre, op og ned så meget man vil. Den kan også hentes på selve computeren, så man kan dislike ting, men kun i samtaler. 

Faktisk blev selve ikonet lavet for nogle måneder siden i forbindelse med et hackaton, der gerne så dislike-knappen. Men for nylig blev selve like-knappen designet om, så der skal nok endnu et nyt design til, hvis det skal kunne implementeres.

Men Facebook er bestemt interesseret i at tilføje nye ikoner. Senest med en åben mulighed for en Sympathize-knap og nu også Donate, hvor man kan donere til non-profit organisationer.