Ronaldo stjæler Messis kæreste i Photoshop

16x9

<p>Et billede siger ofte mere end tusinde ord, og et af dagens klart mest delte billeder på de sociale medier fortæller nyheden om Christiano Ronaldos

Et billede siger ofte mere end tusinde ord, og et af dagens klart mest delte billeder på de sociale medier fortæller nyheden om Christiano Ronaldos triumf ved gårsdagens Ballon d'Or i Schweiz meget fint.

Her sidder Ronaldo omgivet af kvinder - endda med Messis egen kæreste, Antonella Roccuzzo på skødet. Mens må aftenens andenplads Lionel Messi sidder helt mutters alene uden selskab. Han ligner mest en meget trist fodboldsspiller, der netop har tabt det hele på gulvet. 

Men billedet er ikke ægte, men er i stedet kørt igennem Photoshop-maskinen, så Messi's kæreste nu pludselig sidder på skødet af Ronaldo og ikke ved siden af Messi på stolen, som det oprindelige billede viser. 

Det er en gæv Photoshop-bruger har sat billedet sammen, så det hele bliver mere udtalt. Det er måske ikke det bedste Photoshop-arbejde, men det er stadig nok til at tryllebinde de fleste. 

Vi elsker jo alle et godt billede, der netop siger mere end de tusinde ord.