Rejs Galápagos rundt på fem minutter

16x9

<p>Galápagosøerne er kendt for deres unikke natur, der inspirerede videnskabsmanden Charles Darwin til at udgive teorien om arternes oprindelse i 1859

Galápagosøerne er kendt for deres unikke natur, der inspirerede videnskabsmanden Charles Darwin til at udgive teorien om arternes oprindelse i 1859.

Nu har Google åbnet for Street View på de fascinerede 19 vulkanske øer i Stillehavet ud for Ecuador. I alt er 30 steder blevet grundigt fotograferet, så du kan få fornemmelsen af at svømme i koralrevenes fiskeparadis, se de kendte skildpadder, beundre de afslappede søløver på stranden, se unikke dyrearter og kigge dig godt omkring i det varierede landskab.

Den 360-graders rundvisning foregår med nogle få klik fra din egen computer. Se det særlige Galápagos-site på Google Street View her.

Det er langt fra første gang, Google viser eksotiske steder på vores planet med tjenesten Street View. Siden lanceringen i 2007, har den spredt sig til mange lande uden for USA. Blandt de særlige steder, man kan udforske med Street View er eksempelvis det australske Great Barrier Reef, base campen ved Mount Everest i Tibet, Det Hvide Hus i Washington og Grand Canyon i USA.